Χριστιανική Διαπαιδαγώγηση

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

transparent255χ255

Στείλε ένα παιδί στην κατασκήνωση  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

kathimerino perpatima me ton Ihsou

Καθημερινό περπάτημα με τον Ιησού

Τι θα πρέπει να κάνω όταν φοβάμαι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

kathimerines exerevniseis me to theo

Καθημερινές Εξερευνήσεις με το Θεό

Ξέρεις ότι ο Θεός θέλει κάθε μέρα να κάνει παρέα μαζί σου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

26 kids congress

Σάββατο 13 Μάη 2017
Ώρα: 10 π.μ. - 5 μ.μ.
Στο Χριστιανικό Κέντρο "Ελπίδα", Φίλυρο
Για παιδιά δημοτικού

Το πρόγραμμα θα είναι ποικίλο και θα περιλαμβάνει: Βιβλικό μάθημα, κουίζ, εκμάθηση εδαφίου, ύμνους, οργανωμένα παιχνίδια, φαγητό και άλλες εκπλήξεις. 
Για την εξυπηρέτηση των μικρών μας φίλων θα υπάρξει πούλμαν το οποίο θα ξεκινήσει στις 9:15 από την Εγνατία με Αριστοτέλους (απέναντι από το άγαλμα του Βενιζέλου στην πλευρά του δρόμου με κατεύθυνση προς την πόλη). Θα κάνει μία στάση απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο (Κων/πόλεως με Φλέμινγκ) στις 9:25 και άλλη μία στάση στην περιοχή Βούλγαρη (Κων/νου Καραμανλή με Βούλγαρη γωνία) στις 9:30. Το πούλμαν θ’ αφήσει τα παιδιά στο ίδιο μέρος στις 5:30 με 5:45 το απόγευμα. Παρακαλούνται οι γονείς να έρθουν στην ώρα τους.
Θα υπάρχει μεσημεριανό φαγητό και διάφορα κεράσματα. Θα είναι καλό τα παιδιά να είναι ντυμένα πρόχειρα, με άνετα ρούχα και ίσως μια δεύτερη αλλαξιά σε περίπτωση που ιδρώσουν ή βραχούν.
Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να είναι δημιουργικά, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του συνεδρίου. Μπορούν να γράψουν ένα ποίημα, να τραγουδήσουν έναν ύμνο, να παίξουν ένα σκετσάκι ή να ετοιμάσουν ένα κολλάζ με εικόνες, πάνω στο θέμα του συνεδρίου: «Ένα δώρο για σένα».

Κόστος συμμετοχής: 5 Ευρώ

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 10 Μαΐου στο 2310 305515
engl week15 banner
 
Για εφήβους 11 - 17 ετών
Αν θέλεις να εξασκήσεις τα αγγλικά που μαθαίνεις, να αθληθείς, να περάσεις όμορφα με την παρέα σου, τότε έλα στο Φίλυρο. 
Παιχνίδια, διαγωνισμοί, χειροτεχνίες, συζητήσεις, Βιβλικές συμμελέτες, όλα στ’ αγγλικά. 
Ακόμα και αν ξέρετε λίγα αγγλικά, μη φοβάστε - ελάτε και θα περάσετε καλά. Come, we’ll have fun!
Κόστος: 60 Ευρώ 
 
   Κάθε χρόνο η Χριστιανική Διαπαιδαγώγηση βοηθάει πολλά παιδιά να ακούσουν για τον Σωτήρα Χριστό μέσα από έξι κατασκηνωτικά προγράμματα.
Αρκετά από αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να πληρώσουν τα τροφεία. 
Μπορείτε να βοηθήσετε πληρώνοντας μέρος των τροφείων για να έρθουν στην κατασκήνωση.
 
Μια δωρεά 30 Ευρώ μπορεί να βοηθήσει κάποιο παιδί να πάει στην κατασκήνωση, όπου θα μάθει για τον Χριστό ενώ παράλληλα θα διασκεδάσει και θα περάσει ευχάριστες στιγμές.
 
Μπορείτε να καταθέτετε τις δωρεές σας: ALPHABank IBAN GR31 0140 7050 7050 0200 2009 008
ή στην αρχική σελίδα μας στην ενότητα Paypal

 

   Γνωρίζετε πως αν κάποιος ακούσει το μήνυμα του Ευαγγελίου πρίν την ηλικία των 14 χρόνων έχει 80% περισσότερες πιθανότητες να εμπιστευθεί τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα του❋;
Όταν το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της Χριστιανικής Διαπαιδαγώγησης σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει το Ευαγέλιο στα παιδιά - τις περισσότερες φορές πρόσωπο προς πρόσωπο - ένας μέσος όρος 33% πιστεύουν στον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα τους.
Στη Χριστιανική Διαπαιδαγώγηση έχουμε ως στόχο να διδάξουμε το Λόγο του Θεού σε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε. Σε αυτή την προσπάθεια μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς.
Υπολογίζουμε πως με μια προσφορά των 20€ το μήνα βοηθάτε 10 παιδιά να ακούσουν τα καλά νέα της σωτηρίας του Κυρίου Ιησού Χριστού. Με τον τρόπο αυτό μας δίνετε την ευκαιρία να τους παρέχουμε την κατάλληλη διδασκαλία μέσα από τα διάφορα προγράμματά μας όπως οι Παιδικές Βιβλικές Ομάδες, τα Χριστουγεννιάτικα προγράμματα, οι Καθημερινές Εξερευνήσεις με το Θεό και οι ιστοσελίδες μας exerevnites.com και teensgeneration.com.
Μέσα σε ένα χρόνο αυτή η οικονομική συμμετοχή σας στη διακονία μας, μπορεί να γίνει ευλογία για πάνω από 120 παιδιά.
 
❋Στατιστικάστοιχεία:Barna Research Group, Bible Society
 
Μπορείτε να καταθέτετε τις δωρεές σας:ALPHABank IBAN GR31 0140 7050 7050 0200 2009 008
ή στην αρχική σελίδα μας στην ενότητα Paypal 

 

Προσευχηθείτε μαζί μας

little boy in prayer 110transparent

CEF International

logo110 110transparent

Δωρεά

circle paypal110χ110

50 χρόνια

logo110 110transparent 50xr