Χριστιανική Διαπαιδαγώγηση

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

transparent255χ255

Στείλε ένα παιδί στην κατασκήνωση  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

kathimerino perpatima me ton Ihsou

Καθημερινό περπάτημα με τον Ιησού

Τι θα πρέπει να κάνω όταν φοβάμαι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

kathimerines exerevniseis me to theo

Καθημερινές Εξερευνήσεις με το Θεό

Ξέρεις ότι ο Θεός θέλει κάθε μέρα να κάνει παρέα μαζί σου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ
 
Η προσευχή είναι η επικοινωνία μας με το Θεό και Πατέρα μας. Είναι το μέσο με το οποίο του μιλάμε και του ανοίγουμε την καρδιά μας. Και παρακαλώ ας θυμόμαστε κάτι ακόμη. Η προσευχή είναι μια συνάντηση, είναι μια σχέση με το Θεό. Και σαν σχέση που είναι δεν μπορεί να επιβληθεί με τη βία ούτε σε μας αλλά ούτε και στο Θεό. Το γεγονός ότι ο Θεός μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του, ή μπορεί να μας αφήνει με την αίσθηση της απουσίας του, είναι απόδειξη αυτής της αβίαστης, ζωντανής όσο και πραγματικής σχέσης. Μια σχέση πρέπει και να αρχίζει και να αναπτύσσεται μέσα σε αμοιβαία ελευθερία. Επίσης, μια σχέση για να αναπτυχθεί θα πρέπει εκτός των άλλων να της αφιερώσουμε και τον ανάλογο χρόνο. Αυτό ισχύει και για τη σχέση μας αυτή της προσευχής. 
Ξοδεύουμε χρόνο στην προσευχή;
Προσευχόμαστε για τα παιδιά μας;
Προσευχόμαστε για τα παιδιά του κόσμου μας;
 

Ας προσευχηθούμε!

Ας προσευχηθούμε Για τα παιδιά που δεν έχουν ακούσει ακόμη για την αγάπη του Χριστού, ο Κύριος να δώσει ευκαιρίες ώστε το μήνυμά Του να φτάσει σε όλα τα παιδιά.
 
Ας προσευχηθούμε Ο Κύριος να δώσει σωτηρία στα παιδιά που ακούνε το μήνυμα του ευαγγελίου μέσα από τις διακονίες της Χριστιανικής Διαπαιδαγώγησης.
 
Ας προσευχηθούμε Για τα παιδιά που φοιτούν στα Κυριακά Σχολεία. Να γνωρίσουν τον Κύριο ως προσωπικό τους Σωτήρα και να αυξηθούν πνευματικά.
 
Ας προσευχηθούμε Για τις Χριστιανικές οικογένειες, ο Κύριος να τις προστατεύει και να τις κρατά ως ένα φάρο της δικής Του αγάπης και μαρτυρίας στη γειτονιά τους.
 
 Ας προσευχηθούμε  Ο Κύριος να δώσει σε όλους μας σπλάχνα και οραματισμό για τα παιδιά και τις ανάγκες τους.
 
Ας προσευχηθούμε  Για τις εκατοντάδες προσφυγόπουλα που περνούν και από τη χώρα μας και τις ανάγκες τους υλικές και πνευματικές.
 
Ας προσευχηθούμε  Για όσους εργάζονται υπηρετώντας τα παιδιά ο Κύριος να ανανεώνει τον οραματισμό τους και να τους βοηθά να μιλούν με παρησία για την αγάπη Του στα παιδιά.
 
Ας προσευχηθούμε  Για τις οικονομικές ανάγκες του έργου, ο Κύριος να προμηθεύει τα απαραίτητα ώστε το Ευαγγέλιο να τρέχει ανεμπόδιστα πλησιάζοντας κάθε παιδί στη χώρα μας.
 

 

little boy praying mask

Προσευχηθείτε μαζί μας

little boy in prayer 110transparent

CEF International

logo110 110transparent

Δωρεά

circle paypal110χ110

50 χρόνια

logo110 110transparent 50xr