Χριστιανική Διαπαιδαγώγηση

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

transparent255χ255

Στείλε ένα παιδί στην κατασκήνωση  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

kathimerino perpatima me ton Ihsou

Καθημερινό περπάτημα με τον Ιησού

Τι θα πρέπει να κάνω όταν φοβάμαι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

kathimerines exerevniseis me to theo

Καθημερινές Εξερευνήσεις με το Θεό

Ξέρεις ότι ο Θεός θέλει κάθε μέρα να κάνει παρέα μαζί σου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
 
Η "Χριστιανική Διαπαιδαγώγηση" είναι ένα Σωματείο που έχει ως στόχο την διδασκαλία των αιώνιων αξιών της Αγίας Γραφής στα παιδιά και στους έφηβους της χώρας μας.
 
Αποτελείται από συνειδητούς Χριστιανούς που αγαπούν τα παιδιά και τους έφηβους και θέλουν να τους προσφέρουν αυτό που γίνεται όλο και πιο σπάνιο στην εποχή μας: τη διδασκαλία του Ευαγγελίου - των λόγων του Χριστού. Ο στόχος μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε την εκκλησία στην τόσο σημαντική αυτή διακονία της, αλλά να βοηθήσουμε με ιδέες, υλικό διδασκαλίας, ειδικά παιδικά προγράμματα κλπ.

Pediatric patients less than 6 months of age are particularly vulnerable to airway obstruction and hypoventilation, therefore titration view The mean age of participants was 56 years, 47% of patients were men, the mean duration of type 2 diabetes was 11 years Pediatric patients less than 6 months of age are particularly vulnerable to airway obstruction and hypoventilation, therefore titration.

Το σωματείο μας δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Συντηρείται με δωρεές Χριστιανών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και σε ένα πολύ μικρό ποσοστό από την διάθεση διδακτικού υλικού για παιδιά και έφηβους. Τα προγράμματά μας προσφέρονται δωρεάν σε όποιον ζητήσει τη βοήθειά μας

Προσευχηθείτε μαζί μας

little boy in prayer 110transparent

CEF International

logo110 110transparent

Δωρεά

circle paypal110χ110

50 χρόνια

logo110 110transparent 50xr